Dr. Gáz Szolgáltató Bt. ajánló
Céginformáció, kapcsolat.
Céginformáció
& Kapcsolat
ÁSZF, szállítás és garancia.
ÁSZF Szállítás
& Garancia
Termék kereső
 Kosár A kosár üres! PénztárPénztár
  • Bezár
Dr. Gáz Bt.   2006 Minden jog fenntartva!Generator: AktivPortal
-Több körös vezérlések

Felhasználási terület:

Az SZV3K típusú központi fűtésvezérlő egység megoldást kínál a leggyakrabban előforduló több körös fűtési rendszerek elektromos vezérlésének kivitelezésére.

A készülék alkalmas az egy fűtőköri kimenettel készült gázkazánok több  fűtő körre osztására úgy,hogy a gázkazán eredeti működési funkciói megmaradnak( Pl.: utókeringetési funkció ,fagyvédelem, szivattyú beszorulás elleni védelem , stb. ).

A készülék alkalmazása esetén energia megtakarítás érhető el, mivel az adott fűtőkörökön elhelyezett szoba termosztátoknak közvetlen ráhatása van a gázkazán működésére ezért akár három vagy több különböző hőmérsékletű helyiségeket is kialakíthatunk. A különböző helyiségek hőmérsékletét a szoba termosztátokkal tetszőlegesen változtathatjuk.

A készülék működése:

A kialakított három fűtőkörön elhelyezett szoba termosztát kapcsolja a saját köréhez tartozó keringető szivattyút vagy zónaszelepet és indító jelet biztosít a gázkazán számára .

A gázkazán eredeti működési funkciói ( Pl.: utókeringetési funkció, fagyvédelem, szivattyú beszorulás elleni védelem, stb.) mind három fűtő körön egyszerre érvényesülnek. Ha a gázkazán képes használati melegvíz előállítására akkor ez a funkció előnyt élvez mind három fűtő körrel szemben.

Az  1-es, 2-es, 3-as fűtési keringető szivattyúk működését az adott körhöz tartozó visszajelző lámpák jelzik. Az SZV3K központi fűtés vezérlő egység hálózati kapcsolójának kikapcsolása esetén a gázkazán egyes eredeti funkciói sem működnek ( Pl.: utókeringetési funkció , szivattyú beszorulás elleni védelem , stb.).

A készülék egyaránt alkalmas keringető szivattyúk és mágnes szelepek működtetésre is.Az SZV 3K vezérlő  egység alkalmas minden olyan gázkészülékhez amely rendelkezik szoba termosztát és szivattyú elektromos bekötési pontokkal.


Még több kép a vezérlésekről  Itt.


Amennyiben ön gépészeti sémákat szeretne letölteni akkor a "Letöltések " menü pont alatt válassza ki a  Gépészeti sémákat.

Önnek az alapján kell keresnie, hogy milyen rendszere van otthon.

Példa: 1 db.gázcirkó beépített szivattyúval. 1 kör radiátor 1 kör padlófűtés.

A keresés  a következő képp alakul:   2 kör  1 padló 1 radiátor és hőcserélős verzió .Csak ez lehetséges mivel a gázkészülékben már van egy szivattyú!

Ez a termék megvásárolható a  A Webáruházban amit a baloldali menüsorban talál meg.

Amennyiben nem találja meg a megfelelő rajzot akkor mi megrajzoljuk és közzé tesszük.

Kérje segítségünket a lap tetején jobboldalon levő "Postamesterrel"

Utoljára megnézettek
Árlisták
Képgaléria
Közösségi oldalak

Bezár X
Cégadatok:Dr. Gáz Bt.
Bejegyezve:Fővárosi Bíróság Cégbíróságán
Cégjegyzék:Cg:13-06-035181
Adószám:20560719-2-13
Bankszámla:11793007-29902815
Telefon:
Telefon:06303375107
Email:aruhaz@drgaz.hu
Kérdezzen, vagy írjon nekünk!
Az Ön neve:
E-mail címe:
Üzenet:
*Spamszűrő:
*Kérem, írja be, hogy milyen nap van ma! (pl: "szerda")

Címünk: 2360 Gyál Viola u 7.

Telefonos ügyfékszolgálat: H-P-ig 08-17h-ig Gázkészülék szerviz:+36309341-398

Bezár X

FEL